Horisontaalisen johtamisen ja muutosjohtamisen seminaari Tampereella 18.9.2019 klo 08.30 – 16.00, Scandic Station, Tampere

Maailma ympärillämme muuttuu nopeasti ja jatkuvasti. Se vaatii meiltä uudenlaisia toimintamalleja, modernia osallistavaa johtamista sekä tiivistä ja avointa yhteyttä asiakkaisiin sekä ympäröivään yhteiskuntaan. Keskiössä ovat yksilön ja organisaation kyky muuttua, kehittyä ja oppia. Pohjaksi tarvitaan vahva visio sekä kestävät arvot, jotka työntekijät ja asiakkaat kokevat omikseen, ja joista he voivat innostua.

Muutos on usein organisaatiolla ja johdolle stressaava tilanne.Pahimmillaan huonosti toteutettu muutos voi johtaa koko organisaation suorituskyvyn laskuun sekä lisääntyneisiin sairasteluihin. Johto on vastuussa muutoksen onnistumisesta, joten johdon tuki, parhaat mahdolliset toimintatavat, hyvä viestintä sekä oikeat työkalut ovat erityisentärkeitä.

Inspiroivat puhujat

Professori Adriaan Bekman on kirjailija, horisontaalisen johtamisen metodologian kehittäjä ja IMO-instituutin perustaja. Hänellä on yli 50 vuoden kansainvälinen kokemus yritysjohtamisen konsultoinnista.

Minna Kääriäinen toimii vastuualuejohtajana PSHP:n Tules-sairaalassa. Minna on plastiikkakirurgian ylilääkäri ja vastaa Tules-sairaalan johtamisesta.

Mayuran Kamalanahan on toisen polven maahanmuuttaja, joka on rakentanut menestyksekkään, valtakunnallisen logistiikka- ja puhtausalan yrityksen. Mayuran toimii yli 10 miljoonan euron liikevaihtoa tekevän All-Rounders Groupin toimitusjohtajana.

Heidi Sabanadesan toimii viestintäpäällikkönä Business Finlandissa, jossa hän vastaa pääjohtajan viestinnästä sekä strategisesta viestinnästä. Aikaisemmin Heidi on toiminut diplomaattina mm. Indonesiassa ja Venäjällä sekä johtavana asiantuntijana EK:ssa.

lmoittautuminen 10.8 mennessä: [email protected] tai sms: 050-370 66 94 Osallistumismaksu: 350€ + alv 24% (sis. aamiainen, lounaat ja kahvi/tee). Laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This