Vuosittain pidettävä IMOn kansainvälinen konferenssi järjestettiin tänä vuonna Tampereella. Viikon aikana kahdeksan eri maan tiimien jäsenet kohtasivat jakamaan kokemuksiaan. Omissa työpajoissaan he loivat uusia kehityslinjoja asiakkuuksien inspiroimiseen. Sveitsiläisen kollegamme, näyttelijä Hans-Peter Ullin tukemana opimme äänen käyttöä, läsnäoloa ja suomalaisia lauluja. Horisontaalisen johtamisen pioneeri ja IMOn perustaja, professori Adriaan Bekman syvensi metodologiamme kulmakiviä. Neljääkymmentä vierastamme, ilahdutti tutustuminen Tampereen kaupungin historiaan, vierailu kauniissa Raatihuoneessa, apulaispormestari Aleksi Jäntin luotsaamana sekä iltojen tutkimusmatkat ravintola-alan yrityksiin.

Nämä tapaamiset luovat vahvan sitoutumisen perustan verkostotyöllemme ja lämpimällä tavalla motivoivat meitä ammatillisen yhteisömme rakentamisessa. Tapaamme seuraavan kerran asiakaspäivillä lokakuussa Hollannissa ja konferenssissamme ensi vuonna Sotsissa Venäjällä.

Tampere - Suomen rakastetuin kaupunki inspiroi vieraitamme kauniissa auringonpaisteessa valkoisien lumihankien keskellä.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Pin It on Pinterest

Share This