Mistä rahaa on saatavissa  yrittäjälle ? Kysymystä työstettiin Keski-Suomen Brokerissa 26.8.2015 Jyväskylässä. Sami Etulan mukaan (Fiban) rahoitusta haettaessa on yrittäjän hyvä analysoida: Mitä hän osaa hyvin ? Mitä hän haluaa tehdä ? Mitä hän osaa hyvin, mutta ei halua tehdä ? Mitä hän ei osaa tehdä, mutta haluaa tehdä intohimoisesti ? Mitä hän ei osaa tehdä ja ei halua tehdä ? Tahto, osaaminen ja rohkeus on hyvä pitää huippukunnossa niin se takaa menestyksen. Yrittäjän on hyvä harjoitella 90 sekunnin, 3,4,5 tai 7 minuutin esityksiä eli pitchauksia, kun esittelee rahoitushakemustaan tai yritystään asiakkaille ja rahoittajille -lyhyestä virsi kaunis. Yrittäjän elämäntapa mahdollistaa työllistyminen ja työllistämisen.

Oppimispolku jatkuu ja IMO verkostomme toimii ponnahduslautana nopeuttamaan ja tehostamaan yksilön ja organisaation oppimista ja varmistaa liiketoiminnan hyödyt. Haluatko olla  mukana muotoilemassa kanssamme Sinua innostavaa oppimisprosessia ?

Pin It on Pinterest

Share This